2014-09-15: Anamma findes nu i Danmark

Fra og med september 2014 kan man nu endelig finde Anammas produkter i den danske dagligvarehandel. Kvickly og SuperBrugsen har som de første danske kæder taget vores produkter Vegoburgere og Basilikapuckar/Miniburgere ind i deres almindelige sortiment. Produkterne finder du i butikkernes frysedisk.

Alle Anammas produkter er nu veganske, hvilket indebærer, at de er fri for æg, mælk og andre animalske ingredienser.

Magnus @ Anamma

2014-02-06: Anamma bliver vegansk!

I dag offentliggør vi endelig den store nyhed. Vi distribuerer ikke længere Anamma-produkter, der indeholder æg. I stedet lancerer vi ikke mindre end 12 veganske produkter i ny superlækker emballage. Nå ja, alle produkterne er ikke helt nye. Farsen for eksempel var jo allerede vegansk i forvejen, men vi har alligevel benyttet lejligheden til at forbedre smagen yderligere og lægge den i en ny flot emballage.

Hvorfor blev vi så lige pludselig veganske? Jo, det var faktisk jer forbrugere, som fik os til at indse, at æg ikke hører hjemme i et vegetarisk produkt. Set i bakspejlet kan jeg nok synes, at vi selv burde have indset det for længe siden :-).

I fire meget intensive måneder har Mårten, vores superdygtige produktudvikler, arbejdet benhårdt med at udvikle de nye veganske produkter. Nogle af dem er en videreudvikling af allerede eksisterende produkter, mens andre produkter er helt nye.

Så endelig for nogle uger siden lastede vi i al hemmelighed vores vindenergi-drevne fabrik med de nye produkter. Og i starten af februar kom så de første ordrer.

Og nu, hvor produkterne snart ligger i butikken, er det bare heeeelt vidunderligt at være en del af det nye veganske Anamma!

Her kan du læse vores pressemeddelelse.

Magnus @ Anamma

2013-12-12: Anammas forbrugerundersøgelse

I efteråret 2013 lavede vi en forbrugerundersøgelse i Sverige, hvor vi stillede en række spørgsmål til de forbrugere, der plejer at vælge vegetarisk i frysedisken. Vi benyttede webværktøjet Kwiksurveys, og det lykkedes os at få hele 2.137 svar på kun fire dage. Målet var at få 200 svar, så vi var meget tilfredse.

Således blev der svaret på spørgsmålene:

Spørgsmål 1: Mange vegetariske produkter er såkaldt ovo-vegetariske, hvilket indebærer, at de indeholder æg eller æggehvide. Hvad synes du om det?

Resultat: 79,4 procent svarede, at det er "dårligt" eller "meget dårligt".

Spørgsmål 2: Så du gerne, at din butik havde flere æggefri alternativer?

Resultat: 88,2 procent svarede "ja".

Spørgsmål 3: Hvor vigtigt er det, at den mad, du køber, er produceret her i Sverige?

Resultat: 84,2 procent svarede, at det er "meget vigtigt" eller "temmelig vigtigt".

Konklusion

Det er meget tydeligt, at en stor majoritet af forbrugerne gerne vil have flere æggefri produkter, som er produceret i Sverige. Det føles derfor helt rigtigt, at Anamma det seneste år har satset mere og mere på vegansk mad. Vi må vist hellere sætte tempoet op...

Magnus @ Anamma